KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Norbi update kakaós csiga kalória tartalma: 255 kcal
Tudd meg hány kalória, fehérje, szénhidrát és zsír van a(z) Norbi update kakaós csiga ételben/italban, illetve a tápanyagok összetételét!
Tápanyageloszlás
Kategória: Pékáru, édesség, sütemény, rágcsa, tészta
Ennyiszer választották: 13840
Létrehozta: napsugar2
Utoljára módosította: kaloriabazis
Megjegyzés:

1
darab
(
80
g) tápértéke:

   kcal:
204

   zsír:
10.8

   szénhidrát:
14.8

   fehérje:
9.12
100 gramm tápértéke:
   kcal: 255
   zsír: 13.5
   szénhidrát: 18.5
   fehérje: 11.4


USDA betöltések:Szólj hozzá!


Hozzászólni csak regisztráció után tudsz!

5 éve
#6
Gonoszka1
reply to mazda's post #5
Kedves Mazda! Nem akartam reagálni írására, de kikérem magamnak amiket írt! Én mindig őszintén, és segítő szándékkal írom/írtam amit írok. Ha ezt nem így látja, akkor szíveskedjen saját magában a gerendát megkereni!

5 éve
#5
mazda
Tisztelt Gonoszka!
Nem vagyok az a mindenhez hozzászóló, okoskodó ember, így ezt a hirtelen felindulásból elkövetett, de értelmetlennek tűnő, semmitmondó "levelezést" is befejezem. A történet csupán annyi, hogy jóhiszeműen vásároltam egy csomag alább megnevezett terméket, elolvastam a sok apró betű közt rejlő adatokat s úgy tűnt, hogy ez azért messze van a fogyókúrásnak nevezhető értékektől. Megnéztem a honlapjukon és ott nem a helyes értéket találtam ( azt hogy először eltévesztettem, hogy mennyi gr -ra vonatkoznak az értékek bocsássa meg nekem), Észrevételemmel csak segíteni akartam azoknak, akik esetleg az Önök által közzétett adatok alapján számolgatják a napi szénhidrát bevitelüket, de ön mindig - a nevéhez illően- vmi gonoszkodó éllel válaszol, a lényeget elkerülvén, idétlen tanácsokat adván. A honlap úgy gondolom szakszerűbb kommentelőt igényelne. További sikert a munkájához: Mazda

5 éve
#4
Gonoszka1
reply to mazda's post #3
Kedves Mazda! Akkor most melyek azok az adatok amelyek nem jók? Egyébként javaslom, hogyha teheted, akkor mielőtt megeszed a csigádat mérjed le, mert nekem az a tapasztalatom, hogy nem mindig annyi a súlya a terméknek, mint amennyi meg van adva (és ez nemcsak erre vonatkozik, hanem sajtra, sonkára stb-re is).

5 éve
#3
mazda
reply to Gonoszka1's post #2
Kedves Gonoszka!
Helytelenül írtam, összenézve a csomagoláson lévő adatokkal, kiderült, hogy az oldalon feltüntetett adatok 100 gr-ra vonatkoznak és egyeznek a csomagoláson lévővel. Javaslatodra hivatkozva jelzem, hogy módosítani kellene az adatbázison ezen termékkel kapcsolatban, mert jelenleg helytelen adatok szerepelnek. Ami nem szerepel a honlapon: a csiga jelenleg 75gr

5 éve
#2
Gonoszka1
reply to mazda's post #1
Minden adat (legalábbis az okézottak) helyesen, a hivatalos oldalakról, vagy a termékekről vannak rögzitve. A gyártók azonban módosítanak sokszor a termékek összetevőjén, így változik a kalóriatartalom és a tápanyagtartalom is. Így javaslom, hogy időnként meg kell nézni amit eszel, hogy valóban megfelel-e az itt felvitteknek, és ha nem akkor jelezni kellene.

5 éve
#1
mazda
https://update1.eu/tapanyag-tablazatok-2/
A hivatalos oldal szerint a 75 g-os kakaós csiga kalória tartalma 388 kcal. Az adatokat utoljára a kalóriabázis módosította. Célszerű lenne,hogy minden adatot amit csak lehet, a hivatalos oldalak alapján állítanának össze. Ez így rendkívül félrevezető, hisz közel kétszeres értékről van szó és egy kész kalória bombaAsztali verzió    Mobil verzió
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket
Az oldalt mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden, ami a kaloriabazis.hu oldalon megjelenik, csak javaslatnak minősül. E javaslatok nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát vagy bármilyen előírt kezelést.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2