KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Támogatás és Prémium tagság

Kedves Felhasználó!

A KalóriaBázis csapatának fő célja, hogy az oldal a jövőben is ingyenes formában, teljes funkcionalitással tudjon működni. Sajnos az ehhez szükséges fenntartási és fejlesztési költségeket a reklámbevételek nem fedezik, ezért találtuk ki a támogatás alapú Prémium tagságot.

Alapelvünk, hogy nem tiltjuk le és nem korlátozzuk az ingyenes verzió funkciót, így megőrizzük az ingyenes verzió teljes körű használhatóságát a továbbiakban is.

A Prémium tagság vásárlására senkit nem célunk rábeszélni, szeretnénk ha ezt inkább az oldal támogatása végett tennétek meg és a vele járó plusz prémium funkciókra köszönetünk jeleként tekintenétek.


Prémium tagság

Alapelvünk, hogy nem készítünk olyan funkciót, ami csak a prémium felhasználókat segíti az oldal használhatóságában. Ehhez hasonlóan nem veszünk el az ingyenes verziótól meglévő funkciót, így megőrizzük az ingyenes verzió teljes körű használhatóságát a továbbiakban is.
A Prémium tagság vásárlására senkit nem célunk rábeszélni, szeretnénk ha ezt inkább az oldal támogatása végett tennétek meg és a vele járó plusz prémium funkciókra köszönetünk jeleként tekintenétek.

KIKNEK AJÁNLJUK:
Mindenkinek. Plusz funkciókat ad, melyek célja hogy minél kevesebb idődet vegye el a rögzítés. Eltünteti a főoldalról a fenntartási modult és nullázza az ingyenes napokat.


Ha bármilyen okból nem működne a fizetés, akkor javasoljuk, hogy próbáld meg asztali gépről, vagy végső esetben mobil böngészőből (tehát nem az appból) megnyitva a kaloriabazis.hu-t. Ha nem oldotta meg, írj nekünk: [email protected]


BEMUTATÓ VIDEÓ: Prémium funkciók 5 percbenAz Okos Beszédfelismerő segítségével (csak androidos telefonnal működik) egy gombnyomással pillanatok alatt bediktálhatsz akár bonyolultabb ételsorokat is (pl. 3 deci 1.5% tejföl). A program felismeri a mennyiségeket, az egységeket és az ételeket (akár saját ételeket is). Bővebb segítség a használathoz itt!


A Kalória Szimulátor a nap kiértékelése részben kapott helyet, ahol a szöveges értékelés mellett választható ez a grafikus megjelenítés is. Animáció segítségével megmutatja testünkben a kalóriák útját. A fogyasztott ételek fotóival és saját célbeállításodon alapuló hasméret kirajzolásával szemlélteti a kalóriabevitel és az égetés aznapi hatását.
Bemutató videó lejátszása itt!
Prémium Pro csomag: Gyorsgombok színezése olvasztása a kedvenc gyorsgombokat látja el szupererővel. Beállíthatod hány gombot szeretnél látni (max 70 db) és az egyes gombok milyen színűek legyenek. És az igazán játékos  és kreatív megoldás ezután jön: ha ugyanazt az ételt rakod szomszédos gombokra (alá, fölé, stb), akkor a gombokat összeolvasztja egy nagy gombbá, így teljesen egyedi méretű, színű és formájú gombokat készíthetsz szórakoztató és kreatív módon a kedvenc ételeidhez! 
Az alábbi képen egy extrémebb megoldás látható, de a felület teljesen rád van bízva.
A napi keret sáv Prémium verziója
segítségével több és részletesebb információt tudsz egyszerre megjeleníteni. A szokásos sávot megbonthatod ételek szerint, ételek tápértéke szerint, étkezések szerint és étkezések tápértéke szerint. A könnyebb áttekinthetőség érdekében a sáv minden változása animált:Extra széles napi keret: ez a funkció az Eszközök/Beállításokban kapcsolható be, hatására a napi keret sáv teljes oldalszélességben és jóval magasabb formában fog megjelenni. Javasoljuk ennek használata esetén a Főoldali almás kép kikapcsolását, ami szintén a Beállítások menüben található.
Kedvenc gyorsgombok: amikor egy ételt kedvenccé teszel, akkor a felugró ablakban társíthatsz hozzá egy gyorsgombot, amivel az adott ételt rögzítheted a kereső alatt. Így leggyakoribb ételeidet egyetlen gombnyomással tudod előhívni. Tíz gombot állíthatsz be, ezeket bármikor törölheted, lecserélheted másikra.
Szakértőink: a Prémium tagsággal jelenleg elérhető szakértőink listája:
A részletes bemutatkozásokat megtalálod az Eszközök/Szakértőink menüben.

 

Sebeők Sarolta
életmód
tanácsadó
Zakár Tivadar
fitnesz edző
Mezei
Zsuzsanna

dietetikus
Mándi Zoltán
személyi edző
Ábrahám Adél
dietetikus
Seres Noémi
dietetikus
Gasparovszky
Márta

gyógytornász
Dr. Virág Diána
élelmiszer-
analitikus
Kovács Dorina
személyi
edző
Sulyok Petra
táplálkozástud.
szakember
Jankov István
triatlon edző
Kmetyó Beáta
dietetikus


Alkalmi vagy rendszeres támogatás

Kérjük olvasd el cikkünket: KalóriaBázis fenntartása.

KIKNEK AJÁNLJUK:
- akik már amúgy is Prémium tagok és ezen felül szeretnének minket támogatni. Így jut el a legtöbb hozzánk, de semmilyen plusz funkciót nem adhatunk cserébe (csak így minősülhet támogatásnak).

FONTOS: Ha nem vagy Prémiumos, akkor a Prémium tagságot ajánljuk (lásd lejjebb), ami plusz funkciót ad és nullázza az ingyenes napjaid számát.

Bankkártya
Paypal
Átutalás
Alkalmi
Rendszeres
2.999 Ft
5.999 Ft
14.999 Ft
Ft
Minimum 2 999 Ft, maximum 149 999 Ft összeg lehet
2999 Ft
9.999 Ft
19.999 Ft
Ft
Minimum 1 000 Ft, maximum 149 999 Ft összeg lehet
Rendszeres támogatás esetén a rendszerünk csak 2999 Ft vagy annál nagyobb összeget tud kezelni. beállított rendszeres támogatás összegét havonta vonja majd le a szolgáltató. A beállított támogatást a későbbiekben ebben a menüpontban tudod kezelni.
Alkalmi támogatás esetén a rendszerünk csak 1000 Ft vagy annál nagyobb összeget tud kezelni.
Paypalon keresztül is tudod támogatni a Bázist!
Kattints a lenti gombra, a többi egyértelmű lesz!
Helyi
Swift
SZÁMLATULAJDONOS:
KALÓRIABÁZIS KFT. (1145 BP, RÓNA U. 215.)
SZÁMLASZÁM:
16200106-11665153-00000000
BANK:
MAGNET (közlemény: "támogatás")
SZÁMLATULAJDONOS:
KALÓRIABÁZIS KFT. (1145 BP, RÓNA U. 215.)
IBAN:
HU06162001061166515300000000
SWIFT KÓD:
HBWEHUHB
BANK:
MAGNET (közlemény: "támogatás")
MAGNET BANK SZÉKHELYE:
1062 BP, ANDRÁSSY ÚT 98.


ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2