KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Főoldal / Fórum / Beszélgetés az ételekről / Sissy natúr joghurt

1 éve
#5
Attila5003 1 13
Köszönöm szépen a tájékoztatást! Még új nekem az applikáció, mégcsak nem rég kezdtem rendszeresen használni. Köszönöm a munkád, hogy javítottad az étel adatait valamint kiegészítetted azokat. Segítő hozzáállásom a jövőben sem fog változni, ugyanis nagyon bejött ez az applikáció és érdekem, hogy a lehető legpontosabb legyen. :)

1 éve
#4
drisztina 1586
Válasz Attila5003 #3 számú posztjára
Máténak nincs kapacitása az adatokat javítgatni. Azt nekünk, felhasználóknak fontos folyamatosan ellenőrizni és minél többet kiegészíteni, javítani. A korrektoroktól meg (ha vannak még egyáltalán) szerintem nem elvárható, hogy kitalálja a sok feltöltött kép közül melyik régi és melyik frissen feltöltött, mint ahogy az sem, hogy minden terméket megvásároljon és úgy javítson. Pl. ez a joghurt is eredetileg 3,6%-os zsírtartalmú volt, amit most feltöltöttél csak 3%-os, nincs rálátásom, hogy ebből a natúr sissyből hányféle zsírtartalmú létezik, csak a te korrekt információid alapján tudom jól beazonosítani a termékeket és korrektül javítani az adatokat.

Ráadásul az ételek javítása nem úgy megy, hogy ki kell kiválasztani a jó adatokkal fent lévő termékeket, hanem a már ellenőrzött ételeket kell folyamatosan frissíteni, javítani és/vagy a sokak által használt ételeket ellenőrzötté tenni.

A feltöltött fotóid alapján nem csak javítottam, de kiegészítettem az egyéb (cukor, rost, só, telített zsírsav stb.) adatokat is.

További segítő hozzáállásodat sokunk nevében megköszönöm.

1 éve
#3
Attila5003 1 13
Válasz drisztina #2 számú posztjára
A feltételezésed hibás. Egyrészt amikor írtam nálam nem volt ilyen termék, másrészt ugyanez a termék felvan már töltve, címkefotóval is, ebből adódóan gondoltam valaki megnézni és összehasonlítja, hogy a rendszer azt listázza ki első helyre, ami helyes. Egyébként azóta feltöltöttem ide a címkefotót, mert sikerült vásárolnom ebből a termékből.

1 éve
#2
drisztina 1586
Válasz Attila5003 #1 számú posztjára
Ha a kezedben a csomagolás (feltételezem, az alapján jelzed, hogy hibás), akkor miért nem töltöd fel a címke fotót segítségnek? Vagy legalább konkrét adatokat is írhatnál a hozzászólásodban. Így senki nem tudja neked kijavítani.

1 éve
#1
Attila5003 1 13
Hibás a termék kalória és makrótpápanyagainak értéke.

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2