KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Harcsapaprikás túróscsuszával kalória tartalma: 176.04 kcal
Tudd meg hány kalória, fehérje, szénhidrát és zsír van a(z) Harcsapaprikás túróscsuszával receptben, illetve a tápanyagok összetételét!
Tápanyageloszlás
Kategória: Készétel
Ennyiszer választották: 10379
Létrehozta: eberbader
Utoljára módosította:
Megjegyzés:
Recept másolása

Hozzávalók:
Összesen: 1,614 gramm
2,841 kcal
1
adag
(400
gramm) tápértéke:

   kcal:
704.15

   fehérje:
34.63

   szénhidrát:
28.68

   zsír:
47.58
100 gramm tápértéke:
   kcal: 176.04
   fehérje: 8.66
   szénhidrát: 7.17
   zsír: 11.9

Elkészítés:
1. Aprítsuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a füstölt szalonnát, majd a paprikát és a paradicsomot is.

2. A tésztát főzzük meg al dente (nem főzzük szét, hanem fogroppanósra, általában 20 percig főzik a tésztát a háziasszonyok, de ezt 5-10 perces műveletre redukáljuk le folyamatos kóstolással, ez tésztától függ).

3. A füstölt szalonnakockákat pörcösre sütjük, majd leszűrjük.

4. A halat besózzuk, majd lisztbe forgatás után hirtelen megsütjük a visszamaradt szalonnazsírban minden oldalán.

5. A halat kivesszük, és egy kis zsír hozzáadásával pörköltalapot készítünk. Amint elkészült a pörköltalap, ebbe visszahelyezzük a harcsaszeleteket. Rázogatva vagy óvatosan meg-megforgatva pároljuk (20-25 perc).

6. Amikor kész a tészta, egy kevés tejföllel összekeverjük, tetejére szórjuk a túrót és a szalonna kisült pörcét.

7. A halszeleteket kiemeljük óvatosan a pörköltszaftból, majd tejfölösen behabarjuk, és a halat visszahelyezve készre forraljuk (5 perc).


USDA betöltések:



Szólj hozzá!


Hozzászólni csak regisztráció után tudsz!



ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2