KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Erdélyi padlizsánkrém kalória tartalma: 57.15 kcal
Tudd meg hány kalória, fehérje, szénhidrát és zsír van a(z) Erdélyi padlizsánkrém receptben, illetve a tápanyagok összetételét!
Tápanyageloszlás
Kategória: Egyéb
Ennyiszer választották: 12425
Létrehozta: Guruljka
Utoljára módosította:
Megjegyzés:

Hozzávalók:
Összesen: 1,186 gramm
678 kcal
1
adag
(20
gramm) tápértéke:

   kcal:
11.43

   fehérje:
0.29

   szénhidrát:
1.45

   zsír:
0.44
100 gramm tápértéke:
   kcal: 57.15
   fehérje: 1.46
   szénhidrát: 7.24
   zsír: 2.22

Elkészítés:
A padlizsánokat ketté vágjuk egy műanyag vagy fa késsel, mert a fémek többségétől megfeketedik. A kettévágott padlizsánokat a vágott felükkel lefelé berakjuk egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Aztán 180 fokon kb 50 perc alatt megsütjük őket. Míg sül a padlizsánm apróra vágjuk a lilahagymát és áttörjük a fokhagymát. Mikor megsült a padlizsán, a belsejét egy tálba kaparjuk a héjából, aztán hozzáadjuk a hagymákat, borsot, majonézt. Megsózzuk és egy műanyag vagy fa villával alaposan elkeverjük. Fontos, hogy ne robotgéppel mert az szétvágja a padlizsán magjait és megváltoztatja az ízét. Még finomabb lesz, ha a padlizsánt nyílt láng fölött sütjük, mert úgy lesz egy kis füstös aromája is. Az elkészült krémet egy napra, de legalább egy félre a hűtőbe rakjuk érni.
Jó étvágyat!


USDA betöltések:



Szólj hozzá!


Hozzászólni csak regisztráció után tudsz!



Asztali verzió    Mobil verzió
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket
Az oldalt mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden, ami a kaloriabazis.hu oldalon megjelenik, csak javaslatnak minősül. E javaslatok nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát vagy bármilyen előírt kezelést.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2