KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Győri Édes Jó reggelt! Szendvics joghurtos kalória tartalma: 450 kcal
Tudd meg hány kalória, fehérje, szénhidrát és zsír van a(z) Győri Édes Jó reggelt! Szendvics joghurtos ételben/italban, illetve a tápanyagok összetételét!
Tápanyageloszlás
Kategória: Pékáru, édesség, sütemény, rágcsa, tészta
Ennyiszer választották: 4665
Létrehozta: zaba
Utoljára módosította:
Megjegyzés:

1
darab
(
25
g) tápértéke:

   kcal:
113.85

   zsír:
4.05

   szénhidrát:
17.2

   fehérje:
1.85
100 gramm tápértéke:
   kcal: 450
   zsír: 16
   szénhidrát: 68
   fehérje: 7.3


USDA betöltések:Szólj hozzá!


Hozzászólni csak regisztráció után tudsz!

6 hónapja
#2
drisztina 1496
Válasz Jcsjcs #1 számú posztjára
Csak remélni tudom, hogy az adott ételeknél feltett észrevételeidre választ is vársz, így időnként vissza-visszanézel oda, hátha reagál is rá valaki.

Ezért téves termékadatok észlelése esetén, kérlek, ne csak „félmondatokban” közöld az általad fontosnak vélt adatokat, hanem gondolj másokra is! (pláne, ha éppen a kezedben tartod az adott termék csomagolását!) Bízva abban, hogy más is így cselekszik, az általad kevésbé használt termékek esetén.

Ha szeretnéd, hogy a bázisban rögzített termékek adatai naprakészek legyenek, vagy a hibás adatok teljeskörűen, megbízhatóan és korrektül, a megfelelő értékre legyenek javítva, akkor ahhoz, mindenképpen szükség van a Te segítő közreműködésedre is. Ezért kérlek, ha:
- fehér hátterű termékek esetén lenne észrevételed, akkor azt részletesen jelezd a termék adatlapjának alján található „szólj hozzá” részben, és ezután a képfeltöltés lehetőségét kihasználva, a „címkefotó” helyére fotózd be (olvashatóan) a termékadatokat. Ezzel nagyban megkönnyítheted a korrektorok munkáját, míg
- a korrektori munkát nem igénylő adatoknál – ilyenek például a kiegészítő adatok (rost, cukor, ásványi anyagok, vitaminok stb.) vagy a rózsaszín hátterű termékek – tapasztalsz valamilyen hiányzó vagy hibás adatot, akkor a kezedben lévő információk alapján, annak minden adatát leellenőrizve pótold vagy korrigáld azokat.

Segítő hozzáállásodat sokunk nevében is megköszönöm.

6 hónapja
#1
Jcsjcs
100gr 444kcalASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2