KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
2020-03-13.

Vonalkódolvasó javítás

és Google Play értékelésünk

Sziasztok! A mai nap számomra egy nagy lépés volt, mivel úgy néz ki sikerült nagyon jóra megcsinálni a vonalkód olvasót, amivel már jó ideje visszatérően szenvedtünk (pontatlan és körülményes volt). Most ismét ráfeküdtünk és pár zsákutca után (kukába kellett dobni 3 heti munkát) most végre úgy néz ki szuperül sikerült. Most frissítettük Google Playen, kérjük teszteljétek. Eddig emiatt nem is tudtunk pár területen lépni, pl ez fontos alapja lesz annak az új fejlesztésnek, amivel az ételadatok pontosítását tervezem megvalósítani. A címkefotó (azaz a termékcsomagoláson látható adatok) feltöltés ugye már egy ideje kész van, a terv az, hogy vonalkód és címkefotó alapján kerülnek az ételek ellenőrzött státuszba.

Javítva lett emellett a grafikon, ami régebbi telefonokon szaggatást okozott.

Javítva lett, hogy ételek információit tudjátok javítani akkor is, ha nincs USDA kapcsolás bekötve.

További jó hír, hogy a januári prémium akciónk olyan sikeresen zárult, hogy ez lehetőséget biztosít egy új programozó munkába állítására, jelenleg keressük a megfelelő jelöltet, bővebb infó itt:

https://kaloriabazis.hu/.../programozot_keres_a.../168

Nagyon bízom benne, hogy ezzel jelentősen gyorsul majd a fejlesztési ütemünk! Ezúton köszönöm ismét mindenkinek aki tagság vásárlással támogatta az oldalt!

ÉRTÉKELÉSÜNK

Más téma. Elnézést, hogy ismétlem magam, de újra le kell írnom. A Google Playben az értékelésünk megközelítette a 4.0-ás számot. Miért lényeges ez? Számunkra ez gyakorlatilag az életben maradás kulcsa, mivel hármassal kezdődő értékelésű appot nem töltenek le az emberek. Amikor kijövünk egy-egy új fejlesztéssel (ami óhatatlanul átmeneti hibákat szül), ekkor tömeges lepontozást kapunk, ám sajnos a hibák javítása után a pozitív visszajelzés elfelejtődik. A kommentekből kiderül az is, hogy azok is le szoktak pontozni, akik pl elfelejtik a jelszavukat, vagy éppen talán nem volt jó a napjuk (lásd pl a képen szereplő egyik valódi értékelésünket). Egyébként más appoknál ugyanez van, a bosszankodás mindenütt gyors tettekre sarkall. Ez ellen két dologgal szokás védekezni: folyamatos, értékelésre buzdító üzenetekkel, illetve pozitív értékelések vásárlásával, ami manapság sajnos könnyen megoldható. Én egyik módszerrel sem kívánok élni, viszont ezt a felhívást már kénytelen voltam megtenni.

Összegezve, arra szeretnélek kérni, hogyha úgy érzed, számodra tényleges segítséget nyújt a KalóriaBázis, akkor támogasd ennyivel a fennmaradásunkat: értékeld a Google Playen

Köszönettel,
Magyar Máté
kaloriabazis.hu

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2