KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Sziasztok!

Ma éjjel jelentősen bővítettük a szerveres erőforrásainkat, ami az elmúlt időszak háttérmunkáinak remélhetőleg utolsó fázisa. A cél az időnként még előforduló lassulások és bármilyen akadozások felszámolása, nagyon reméljük ezzel ezt a fejezetet végleg lezárhatjuk. :)

Az átállás miatt előfordulhat hogy hibát találtok, vagy bámilyen furcsaságot. Ezeket kérlek jelezzétek az info@kaloriabazis.hu címen.
Ez az eddigi legkomolyabb váltásunk, gyakorlatilag hónapok óta dolgoztunk ezen, több szerver összefűzésével alakítottunk ki korszerűbb és gyorsabb erőforrás elosztást. Bár nem számítunk problémára, a változásból eredő kiszámíthatatlansági faktort nem becsüljük alá. Ha neadjisten bármi komolyabb gond adódna, akkor legrosszabb esetben a tegnap esti állapotra visszaállunk. Ezért kérünk Titeket a mai napon az ételeket ennek tudatában rögzítsétek!


Köszönöm a megértést,

Máté
kaloriabazis.hu

 

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2