KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves Felhasználó!

A KalóriaBázis szakértői csapatának célja, hogy személyre szabottan tudjon segíteni diétádban, edzésedben, vagy bármilyen felmerülő egyedi kérdéssel kapcsolatban.

Szakértőink csak Prémium tagsággal érhetők el, kérdéseidet a szakértő nevére kattintva, vagy a Fórumot megnyitva teheted fel.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a felület nem helyettesít egy részletes, elemzéseken alapuló szaktanácsadást. A funkció célja az, hogy egyszerűbb kérdéseidet feltehesd egy hozzáértőnek. Szakértőink önkéntes alapon dolgoznak, kérjük ennek tudatában keresd meg őket.

Ha szeretnéd, hogy az adott szakértő belenézhessen a naplódba vedd fel kapcsolt felhasználóként (Eszközök/Kapcsolt felhasználók), majd jelezd számára ezt, hogy vissza tudja igazolni a kérést, így egyszerűen rálátást adhattok minden adatra. Utána a kapcsolatot meg lehet szüntetni.

Ha szeretnél te is az oldal szakértő csapatába tartozni, küldd el fényképes jelentkezésed a kaloriabazis@gmail.com címre csatolva önéletrajzod és végzettségedet igazoló okmányokat.
ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2