KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
2021-04-11.

Rendkívüli 41% Myprotein+Bázis akció!

Április 11-12. között a linkre kattintva!

Kedves Felhasználók!
 

A Myprotein és a KalóriaBázis rendkívüli 41%-os közös akciót hirdet, mely mostantól hétfő éjfélig lesz elérhető, az alábbi linkre kattintva:

41% akciós termékek listája itt!
Fontos, hogy a kasszánál az Exkluzív KalóriaBázis Kedvezmény szöveget lásd! Ha nem ezt látod, írd be a BAZIS kedvezménykódot.

 

A linken rengeteg terméket találsz: fehérjeporok, vitaminok, ásványi anyagok, magas fehérjetartalmú ételek, snackek és technikai ruházat.
Kis ízelítő az akciós kínálatból:
 

 

KÉRDÉSEK-VÁLASZOK:

Mit kell tudni a Myproteinről?
Egy vezető sporttáplálkozási márka, amely minőségi termékek óriási kínálatát biztosítja. A vevők felé közvetlenül értékesít, ezért alacsonyan tudja tartani az árait.

Hogyan kapom meg a kedvezményt?
Pusztán kattints a linkre és utána történjen a vásárlás (pár órán belül). FONTOS: Ha fizetéskor, a kasszára kattintva látod az Exkluzív KalóriaBázis Kedvezményt, akkor minden oké, aktiváltad a rendkívüli kedvezményt. Ha valamiért nem ezt látod, írd be a BAZIS kedvezménykódot, ezután már meg kell jelenjen a zöld szöveg.

Mi van azokkal a Myprotein termékekkel, amik nincsenek a listában?​
A myprotein üzleti stratégiája, hogy bizonyos népszerű termékek árát fix áron rögzíti, hogy azok mindig kedvező áron beszerezhetők legyenek. Ilyen pl az Impact whey Protein és a Kollagén. Emiatt ezek árát már nem tudja csökkenteni, de mégis, a mi linkünkre kattintva még ezekre a termékekre is 2% kedvezményt kaptunk! Ezeket a myprotein keresőjében találod meg.

iOS appot használók FIGYELEM!
A link az iOS appból nem működik, nyisd meg külön böngészőben a kaloriabazis.hu oldalt és onnan kattints (vagy asztali gépről), vagy fizetésnél írd be a BAZIS kedvezménykódot.

Mi van akkor, ha már van meglévő Myprotein fiókom?
Semmi gond, használhatod a meglévő fiókot, de ekkor is fontos, hogy előbb a linkre kattints és utána vásárolj.

Hogy jött az akció ötlete?
A Myproteinnél úgy látták, hogy megéri nekik plusz akciót adni a Bázis közösségének. Ha szeretnéd, hogy máskor is legyen ilyen, oszd meg facebook hírünket, ugyanis ha ez az első teszt alkalom jól sül el, akkor lesz folytatás.

Üdv,
Máté
kaloriabazis.hu

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2