KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Kedves Felhasználók!

Szerdai rögzítéseitek a mi hibánkból elvesztek, ezért úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy teljesen ingyenes hétvégét nektek, amikor nincs reklám és mindenkit átkapcsolunk Prémium Pro csomagba, ahol az összes szolgáltatásunkat kipróbálhatjátok!
Ez pénteken kezdődik és vasárnap éjfélig tart (utána mindenki a saját ingyenes, vagy adott prémium csomagjába visszaáll).
 

Megjegyzés a Bázis helyzetéről: egy tagság vásárlása természetesen számunkra is nagy segítség. A reklámjaink megjelenítését a Google algoritmusa lekorlátozta, minek következtében a bevételeink az elmúlt hónapban kb a tizedére estek. Bizonyos telefonokon a reklámok lefagyást is előidéznek. A lényeg, hogy a reklám a mi szemünkben is egy hatalmas tüske, amivel nagyon szeretnénk leszámolni, de ezt csak akkor tudjuk megtenni ha a Prémium vásárlások ezt kompenzálják (Prémiumosok aránya jelenleg csupán 1%). Szeretnénk a teljeskörű ingyenességet megtartani, de jelen helyzetben komoly problémába került az oldal fenntartása, amire megoldást kell találnunk. A hátterünkről hamarosan írunk egy nagyobb, nyilvános összefoglalást.


Addig is felhívjuk a figyelmed, hogy ha megtetszett a Prémium, most 50% kedvezménnyel vásárolhatsz (12 Ft/nap).
A Prémium funkciók leírását itt találod, a Pro "kedvenc pult" használati videót pedig itt nézheted meg! Véleményünk szerint ez a funkció gyorsítja meg legjobban a mindennapi használatot.


Kellemes hétvégét,
Magyar Máté
kaloriabazis.hu

UI: újdonság: mostantól a hírek alá is lehet kommentelni! Minden hír kapott egy külön fórumot, írjátok le ha bármi kikívánkozik! :)

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2