KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Bemutatkozás: Korábban volt egy sport sérülésem, ami miatt elég hosszan kellett gyógytornára járnom. Eközben fedeztem fel, hogy ez egy olyan terület ahol foglalkozhatok emberekkel, segíthetek nekik és még ráadásul az igényes mozgást is megszerettethetem velük. Így elvégeztem a Semmelweis Egyetemen a gyógytornász képzést és azóta ezzel foglalkozom.

Fő szakterületem: A mozgásszervi problémák esetén hogyan lehet fájdalom mentesen visszaszerezni a mozgás élményét.

Kiknek tudok segíteni: Leggyakrabban idősekkel és felnőttekkel foglalkozom, de fiatalokkal is dolgoztam együtt munkám során, így igyekszem mindenki igényeinek megfelelni.

Miben tudok segíteni: Abban tudok nektek segíteni, hogyan lehet a gyakorlatokat megfelelően és a leghatékonyabban kivitelezni. Illetve ha bármilyen mozgásszervi problémátok (ízületi vagy izomfájdalom, korábbi sérülés, stb.), vagy olyan egészségügyi problémátok van, ami úgy érzitek akadályoz titeket a mozgásban - és ezáltal a fogyásban is - akkor tudok olyan mozgástípust ajánlani, valamint olyan gyakorlatsort összeállítani, amivel fájdalommentesen indulhattok el a céljaitok felé.

Hogyan tudok segíteni: Tudok tanácsot adni edzéssel és különböző mozgástípusokkal kapcsolatban, edzéstervet, gyakorlatsorokat személyre szabottan összeállítani, az edzést kiértékelni és annak megfelelően változtatni rajta.

Kedvenc ételem: grillcsirke, görögsalátával

Specialitásom: alacsony kalóriás sütemények (imádok kísérletezni a konyhában)

Kedvenc sportom: floorball örök szerelmem, de a sérülésem óta aquafitness, aquastep

Hobbim: különböző mozgástípusok és edzőtermek tesztelése

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2