Belépés
Belépve maradok

Jankov István - triatlon edző

Végzettségem: Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar, sportedző (triatlon)

Bemutatkozás: Több, mint tizenöt évnyi terepfutást követően 2011 óta foglalkozom a triatlonnal. Sprint-, olimpiai-, közép- és hosszú távú versenyeken is kipróbáltam már magamat, az ezekre való felkészülés és a versenyzés során szerzett sokszínű tapasztalataimat igyekszem átadni.

Fő szakterületem: állóképességi edzés

Kiknek tudok segíteni: leginkább azoknak tudok hasznos tanácsokkal szolgálni, akik felnőtt fejjel döntenek az életmódváltás, illetve valamilyen állóképességi sport űzése mellett.

Miben tudok segíteni: a táplálkozás-edzés-regeneráció egyensúlyának megteremtését érzem a legfontosabbnak, tapasztalatom szerint ennek hiánya gyakori hiba.

Hogyan tudok segíteni: saját személyes tapasztalataim megosztásával, tanácsadással, edzéstervek készítésével. Szívesen végzem kezdők felkészítését félmaratonra, maratonra, illetve közép- és hosszú távú triatlonversenyek teljesítésére.

Kedvenc ételem: zöldséges-mogyorós csirkemell csíkok jázmin rizzsel

Specialitásom: grillezett lazac párolt zöldségkörettel

Kedvenc sportom: triatlon

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Asztali verzió    Mobil verzió
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket .
Az oldalt mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden, ami a kaloriabazis.hu oldalon megjelenik, csak javaslatnak minősül. E javaslatok nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát vagy bármilyen előírt kezelést.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez a funkció regisztrációhoz kötött!
Ehhez a funkcióhoz prémium előfizetés szükséges
Ez itt a belso szoveg